Türkçe | English | Bursa City Council
BursaPhotoFest 2012
  • Email
  • Facebook
  • Flickr
  • Twitter
  • Youtube
  • Rss
  • Festival Hakkında
    • Başkanın Mesajı
    • Misyon / Vizyon
    • Kurullar
      • Onur Kurulu
      • Danışma Kurulu
      • Yürütme Kurulu
  • Tarihçe
    • Festival Anıları
    • Emeği Geçenler
    • Etkinlikler
      • Ustalar
      • Sergiler
      • Portfolyo Değerlendirmeleri
      • Maket Kitap Yarışması
      • Gösteriler
      • Fotoğraf Yarışması
    • Geçmiş Programlar
    • Basın Kiti
  • Tema
    • İnsanlığın İzleri
    • Mekanlar
    • Küratörler
  • 2012 Programı
    • Gönüllü Olun
  • Etkinlikler
    • Ustalar’12
    • Sergiler’12
    • Seminerler’12
    • Portfolyo Değerlendirmeleri’12
    • Uluslararası Fotoğraf Yarışması’12
    • Ulusal Fotoğraf Yarışması’12
    • Gösteriler’12
    • Maket Kitap Yarışması’12
    • Fotoğraf Sinema Kulübü’12
  • Nasıl Gelirim?
    • Bursa
    • Ulaşım
    • Konaklama
  • Bize Ulaşın
Home» BursaFotoFest 2012 » Portfolyo Değerlendirmeleri’12 (Page 5)

Fotoğrafçı | Ömer Orhun

Posted on 20/06/2012 by muratbaslar in Portfolyo Değerlendirmeleri'12, Seminerler'12, Sergiler'12
Fotoğrafçı | Ömer Orhun

SERGİ; İkisi | EĞİTİM | PORTFOLYO DEĞERLENDİRMESİ Ömer Orhun (1960 İstanbul) Eğitim  1978-1982:   Mimar Sinan Üniversitesi Ana Sanat Dalı- Lisans 1999-2001:   Y.T.Ü Müzecilik Ana Bilim Dalı-Yüksek Lisans Tez Konusu: “İstiklal Caddesi Açık Müze” Çalışmalar – Atölye ve Sunumlar 2002 Mayıs      Atölye:  Türk Fotoğraf Vakfı. 2002 Mayıs      Atölye:  İfsak, “Görçek” Fotoğraf atölyesi. 2002 Kasım [...]

ömer orhun

Fotoğrafçı | Coşkun Aral

Posted on 20/06/2012 by muratbaslar in Portfolyo Değerlendirmeleri'12, Seminerler'12, Sergiler'12
Fotoğrafçı | Coşkun Aral

SERGİ | EĞİTİM | PORTFOLYO GÖSTERİSİ Coşkun Aral, 1 Mayıs 1956’da Siirt’te doğdu. Sırasıyla 14 Eylül İlkokulu, Oruç Gazi Ortaokulu ve Mecidiyeköy Lisesi’nde eğitimini tamamladı. Basın fotoğrafçılığı mesleğine 1974 yılında Günaydın ve Gün gazetelerinde başladı. 1976 yılında Ekonomi ve Politika gazetesinde devam etti. 1977 yılı, kanlı 1 Mayıs olaylarında çektiği fotoğraflarla ilk kez Sipa Press Ajansı [...]

coşkun aral

Fotoğrafçı | Süreyya Yılmaz Dernek

Fotoğrafçı | Süreyya Yılmaz Dernek

SERGİ | EĞİTİM | PORTFOLYO DEĞERLENDİRMESİ Süreyya Yılmaz Dernek, 1972 İstanbul  doğumlu 2000 Mimar Sinan Üniversitesi , Fotoğraf Bölümü 1995 Habitat 2 kapsamında deneysel Van Dyke tekniğiyle , eski istanbul gravürlerinden yapılmış fotoğraflar ile Stefanel mağazasının vitrininde sergi 1997 Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Bölümü’nün düzenlediği fotoğraf yarışmasında 1. ödülü 1997 Pendik Belediyesi Fotoğraf Yarışması 1. lik [...]

mimar sinan üniversitesi, msü fotoğraf bölümü, olağan dışı işler photography & art works, süreyya yılmaz dernek

Fotoğrafçı | Ergün Turan

Fotoğrafçı | Ergün Turan

SERGİ | EĞİTİM | PORTFOLYO DEĞERLENDİRMESİ Ergün Turan, 1961 yılında İstanbul’da doğdu. M.Ü.İ.İ.B.F. Kamu yönetimi  bölümünden 1986 yılında mezun oldu. 1987-1990 yılları arasında İ.Ü.Siyaset Bilimi ve Boğaziçi Ü. Sosyal Psikoloji Yüksek Lisans programlarında eğitim gördü. 1990 yılından itibaren fotoğraf ile ilgilenmeye başladı. 1999 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fotoğraf Bölümünden mezun oldu. 2002 yılında, önsözü [...]

ergün turan, marmara üni fotoğraf bölümü, marmara üniversitesi güzel sanatlar fakültesi

Fotoğrafçı | Jeremy Sutton Hibbert

Posted on 06/06/2012 by muratbaslar in Portfolyo Değerlendirmeleri'12, Seminerler'12, Sergiler'12
Fotoğrafçı | Jeremy Sutton Hibbert

SERGİ; Satra, the Roma of Sintesti: “The Portraits” | EĞİTİM | PORTFOLYO DEĞERLENDİRMESİ Jeremy Sutton-Hibbert13 yaş gününde fotoğraf makinesi hediye edildiği İskoçya’da yetişti. Birkaç yıl sonra Jeremy, Birleşik Krallık’ta ışığın az olduğu, kışların çok karanlık olduğuna karar verene dek, 14 yıl sürdüreceği serbest kurumsal ve STK fotoğraf editörü oldu. Hayatına renkleri katmaya karar vererek bugün de yaşadığı ve fotoğraf [...]

Usta | Ara Güler

Posted on 06/06/2012 by muratbaslar in Portfolyo Değerlendirmeleri'12, Seminerler'12, Sergiler'12, Ustalar, Ustalar'12
Usta | Ara Güler

SERGİ: “20.Yüzyılın Yaratıcıları” | EĞİTİM | PORTFOLYO DEĞERLENDİRMESİ  16 Ağustos 1928′de İstanbul’da doğdu. Lisedeyken film stüdyolarında sinemacılığın her dalında çalışırken Muhsin Ertuğrul’un Tiyatro Kurslarına devam etti; çünkü yönetmen veya oyun yazarı olmak istiyordu. 1950′de Yeni İstanbul Gazetesi’nde gazeteciliğe başlarken aynı zamanda İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ne devam etti. 1958′de Time-Life, Paris-Match ve Der Stern dergilerinin yakın [...]

ara güler
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tweets by @BursaFotoFest

Son Yazılar | Last Posts

• BursaFotoFest 2011′de Emeği Geçenler
  • Maket Kitap Yarışması’12
  • Uluslararası Fotoğraf Yarışması
  • Ulusal Yarışma Sonuçları
  • Fotoğrafçı | Massimo Mastrorillo
  • Fotoğrafçı | Samuel Bollendorf
  • Fotoğrafçı | Silva Bingaz

All rights are reserved by Bursa Metropolitan Municipality (c) 2012 Bursa Photo Fest 2012

• en English
  • tr Türkçe